Advertisement

Tálibán : Taliban Archives Ahmad Shah Mohibi : Informovala o tom dnes agentura reuters s odvoláním na mluvčího tálibánu muhammada naíma.

Tálibán : Taliban Archives Ahmad Shah Mohibi : Informovala o tom dnes agentura reuters s odvoláním na mluvčího tálibánu muhammada naíma.. Vládní jednotky prchají směrem k uzbecké hranici, informovala agentura reuters s odvoláním na. Ani to ale zřejmě nezmění plány američanů odejít ze země. Paštunské طالبان je plurál slova طَالِب, které je výpůjčkou z arabštiny. Taliban fighters patrol inside the city of ghazni, southwest of kabul, afghanistan, thursday, aug. O tvrdých trestech pro ty, kdo se prohřeší proti islamistickému výkladu koránu.

Tálibán nemilosrdně popravil afghánské vojáky. Května, kdy spojené státy a severoatlantická aliance zahájily stahování posledních jednotek z afghánistánu, ovládl tálibán značnou část afghánského venkova a obléhá řadu velkých měst. Islámské hnutí tálibán postupuje v afghánistánu rychlostí, kterou neočekávali ani místní obyvatelé. Vzdávali se, přesto skončili rozstřílení. Ani to ale zřejmě nezmění plány američanů odejít ze země.

Afghanistan After The Us The Growing Threat Of A Taliban Takeover Financial Times
Afghanistan After The Us The Growing Threat Of A Taliban Takeover Financial Times from www.ft.com
As us troops continued their withdrawal, the taliban said its fighters had. Května, kdy spojené státy a severoatlantická aliance zahájily stahování posledních jednotek z afghánistánu, ovládl tálibán značnou část afghánského venkova a obléhá řadu velkých měst. Ani to ale zřejmě nezmění plány američanů odejít ze země. Přejato z paštunského طالبان ( studenti) — hnutí bylo totiž založeno při exilových náboženských školách v době války v afghánistánu v 80. Nově dobyly jednotky tálibánu dvě střediska provincií na severu a jedno na západě země. Afghan authorities prepared saturday to try to retake a key border crossing seized by the taliban in their sweeping offensive to capture new territory that led a veteran warlord to deploy his militiamen in the western city of herat. Záběry z bojů o město farah ve stejnojmenné provincii na západě afghánistánu. Čína přislíbila, že podpoří tálibán při rekonstrukci afghánistánu, a to za podmínky, že radikální afghánské hnutí mimo jiné přeruší i vztahy s islámským hnutím východního turkestánu.

Nově dobyly jednotky tálibánu dvě střediska provincií na severu a jedno na západě země.

Afghanistan 'spinning out of control' amid taliban offensive: Taliban fighters in afghanistan seized control of a major border crossing with pakistan on wednesday, one of the most important objectives they have achieved so far during a rapid advance across. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; Ani to ale zřejmě nezmění plány američanů odejít ze země. Any foreign troops left in afghanistan after nato's september withdrawal deadline will be at risk as occupiers, the taliban has. And nato prepare to withdraw entirely from the country after decades of war. Května, kdy spojené státy a severoatlantická aliance zahájily stahování posledních jednotek z afghánistánu, ovládl tálibán značnou část afghánského venkova a obléhá řadu velkých měst. Během týdne padlo do rukou islámského hnutí pět provincií i na severu země. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu.vláda tálibánu byla svržena díky americké intervenci, hnutí si však. The taliban has taken at least 11 of afghanistan's 34 provincial capitals over the past week. Radikální hnutí tálibán má v rukou první velké afghánské město. Nově dobyly jednotky tálibánu dvě střediska provincií na severu a jedno na západě země. Un 'this is the moment to avoid a prolonged civil war', un chief says in appeal to armed group sweeping through afghanistan.

The taliban has taken at least 11 of afghanistan's 34 provincial capitals over the past week. Záběry z bojů o město farah ve stejnojmenné provincii na západě afghánistánu. Any foreign troops left in afghanistan after nato's september withdrawal deadline will be at risk as occupiers, the taliban has. Un 'this is the moment to avoid a prolonged civil war', un chief says in appeal to armed group sweeping through afghanistan. Afghanistan 'spinning out of control' amid taliban offensive:

Journalist 4 Journalisten In Afghanistan Wegen Taliban Propaganda Festgenommen
Journalist 4 Journalisten In Afghanistan Wegen Taliban Propaganda Festgenommen from www.muhabir24.com
Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky: Taliban fighters patrol inside the city of ghazni, southwest of kabul, afghanistan, thursday, aug. Ideově byla vláda talibanu založena na kombinaci radikálního islámu a paštunského nacionalismu. Afghan authorities prepared saturday to try to retake a key border crossing seized by the taliban in their sweeping offensive to capture new territory that led a veteran warlord to deploy his militiamen in the western city of herat. Informovala o tom dnes agentura reuters s odvoláním na mluvčího tálibánu muhammada naíma. Any foreign troops left in afghanistan after nato's september withdrawal deadline will be at risk as occupiers, the taliban has. O tvrdých trestech pro ty, kdo se prohřeší proti islamistickému výkladu koránu. Jeho vláda byla svržena americkou intervencí, hnutí si však zachovalo kontrolu nad některými odlehlejšími oblastmi.

Vládní jednotky prchají směrem k uzbecké hranici, informovala agentura reuters s odvoláním na.

The taliban captured the provincial capital near kabul on thursday, the 10th the insurgents have taken over a weeklong blitz across afghanistan as the u.s. Un 'this is the moment to avoid a prolonged civil war', un chief says in appeal to armed group sweeping through afghanistan. Informovala o tom dnes agentura reuters s odvoláním na mluvčího tálibánu muhammada naíma. Afghanistan 'spinning out of control' amid taliban offensive: Stejně bylo přejato anglické taliban. Záběry z bojů o město farah ve stejnojmenné provincii na západě afghánistánu. Do boje proti němu jde i starý nepřítel. Jak uvedla agentura afp, tálibán se ve třetím největším afghánském městě nesetkal s žádným odporem afghánských ozbrojených sil a jeho bojovníci vyvěsili svou vlajku na budově policejního ústředí v herátu. Hnutí tálibán v současnosti vede rozsáhlou ofenzivu proti vládním vojákům po celém afghánistánu. Tálibán svou ofenzivu proti afghánské vládě zesiluje od dubna, kdy usa oznámily, že do září stáhnou z afghánistánu své vojáky, čímž ukončí svou dvacetiletou vojenskou přítomnost v zemi. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; Taliban fighters patrol inside the city of ghazni, southwest of kabul, afghanistan, thursday, aug. The taliban has taken at least 11 of afghanistan's 34 provincial capitals over the past week.

The us and nato allies have agreed to withdraw all troops within 14 months. Od začátku roku konflikt v afghánistánu přinutil skoro 360.000 lidí opustit domovy. Ani to ale zřejmě nezmění plány američanů odejít ze země. Afghan authorities prepared saturday to try to retake a key border crossing seized by the taliban in their sweeping offensive to capture new territory that led a veteran warlord to deploy his militiamen in the western city of herat. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license;

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqz8xeqya Qdih38kjk6alzume3v8rj F2h7dhbxofsw0kxqkxi Usqp Cau
Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqz8xeqya Qdih38kjk6alzume3v8rj F2h7dhbxofsw0kxqkxi Usqp Cau from
Files are available under licenses specified on their description page. Ghazni, about 130km (80 miles) southwest of the national capital, kabul, also fell on thursday. And nato prepare to withdraw entirely from the country after decades of war. Tálibán válcuje afghánskou armádu, v dobytých městech se fotí. Hnutí tálibán v současnosti vede rozsáhlou ofenzivu proti vládním vojákům po celém afghánistánu. The taliban captured the provincial capital near kabul on thursday, the 10th the insurgents have taken over a weeklong blitz across afghanistan as the u.s. Afghanistan 'spinning out of control' amid taliban offensive: Tři rakety zasáhly afghánské letiště.

Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu.vláda tálibánu byla svržena díky americké intervenci, hnutí si však.

Taliban fighters in afghanistan seized control of a major border crossing with pakistan on wednesday, one of the most important objectives they have achieved so far during a rapid advance across. As us troops continued their withdrawal, the taliban said its fighters had. O víkendu po pouhých dvou dnech pozemních bojů dobylo kundúz, kde žije přes 300 tisíc lidí. Uvedl to čínský ministr zahraničí wang i při jednání s tálibánskou delegací, která je v číně na dvoudenní návštěvě. Ideově byla vláda talibanu založena na kombinaci radikálního islámu a paštunského nacionalismu. Jeho vláda byla svržena americkou intervencí, hnutí si však zachovalo kontrolu nad některými odlehlejšími oblastmi. Přejato z paštunského طالبان ( studenti) — hnutí bylo totiž založeno při exilových náboženských školách v době války v afghánistánu v 80. Afghan authorities prepared saturday to try to retake a key border crossing seized by the taliban in their sweeping offensive to capture new territory that led a veteran warlord to deploy his militiamen in the western city of herat. Un 'this is the moment to avoid a prolonged civil war', un chief says in appeal to armed group sweeping through afghanistan. Ap) islamistické hnutí tálibán pokračuje v dobývání afghánistánu. Záběry z bojů o město farah ve stejnojmenné provincii na západě afghánistánu. The taliban captured the provincial capital near kabul on thursday, the 10th the insurgents have taken over a weeklong blitz across afghanistan as the u.s. Boje se vyhrocují, tálibán se útokem chlubíplease subscribe:

Posting Komentar

0 Komentar