Advertisement

Ειρήνη Κονιτοπούλου - Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Από τα 11 παιδιά της οικογένειας, επέζησαν τα πέντε : Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε.

Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . 5nabmsmb20oeom
5nabmsmb20oeom from m.naftemporiki.gr
Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Από τα 11 παιδιά της οικογένειας, επέζησαν τα πέντε : Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Η ειρήνη, ο γιώργος, ο κώστας, .

Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της .

Από τα 11 παιδιά της οικογένειας, επέζησαν τα πέντε : Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Η ειρήνη, ο γιώργος, ο κώστας, . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .

Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Skcqdyo3dj Swm
Skcqdyo3dj Swm from press.ert.gr
Η ειρήνη, ο γιώργος, ο κώστας, . Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Από τα 11 παιδιά της οικογένειας, επέζησαν τα πέντε : Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου.

Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Από τα 11 παιδιά της οικογένειας, επέζησαν τα πέντε : Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Η ειρήνη, ο γιώργος, ο κώστας, .

Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .

Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. 67hhbc7q0pazom
67hhbc7q0pazom from www.olympia.gr
Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Η ειρήνη, ο γιώργος, ο κώστας, . Από τα 11 παιδιά της οικογένειας, επέζησαν τα πέντε :

Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη.

Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε. Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Η ειρήνη, ο γιώργος, ο κώστας, . Η καρδιά του νησιώτικου τραγουδιού σταμάτησε να χτυπάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης μαρτίου. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Από τα 11 παιδιά της οικογένειας, επέζησαν τα πέντε :

Ειρήνη Κονιτοπούλου - Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.. Η ειρήνη, ο γιώργος, ο κώστας, . Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ήταν κόρη του μεγάλου βιολιστή μιχάλη κονιτόπουλου και της μαρίας φυρογένη. Από τα 11 παιδιά που έκαναν, επέζησαν τα πέντε.

Posting Komentar

0 Komentar